Werkend als trainer ben ik in staat om de essentie over te brengen en kaders te scheppen om op maat en spelend te leren. Soms breng ik daarvoor uitdagende situaties in, die het leren prikkelen. Daarnaast draag ik graag zorg voor een veilig leerklimaat waar ieder zoveel als mogelijk tot zijn recht komt.

Ik breng beweging bij stagnatie voor individu en organisatie 

Werkend als coach sluit ik graag aan bij wat er leeft in de ander, steeds gericht op het onderhouden van de verbinding tussen wat het hoofd verteld en het lichaam zeggen wil.

De ontdekking van Geweldloos Communiceren als concreet handvat om verbinding te laten stromen, heeft mij enorm verrijkt. Ik gun het ieder mens om dit ook te ontdekken. En soms is het kunnen transformeren van oude pijn ineenseen onverwacht cadeau.

Creatief,  misschien is het mijn creatieve achtergrond die ervoor zorgt dat ik mijn beste bijdrage lever zodra ik me vrij voel om strakke kaders een beetje los te laten en te gebruiken wat er in het moment ontstaat. Ik werk graag met persoonlijke cases,  bewegings- en spelopdrachten, rollenspellen, visualisaties, mindfull opdrachten en zo meer. In combinatie met de CVI (een objectieve meting van iemands natuurlijke aanleg) kan ik op basis van een concreet beeld ontwikkelingsprocessen  snel en effectief verdiepen en daarbij passende keuzes maken in ondersteuning.” Overigens denk ik dat LEREN ook LEUK kan zijn.

Internationaal gecertificeerd trainer in Nonviolent Communication en logo_cnvcaangesloten bij de internationale organisatie CNVC  opgericht door Marshall Rosenberg.

 

 

CRKBO_DocentGeregistreerd bij CRKBO betekent dat ik een erkend trainer ben voor beroepsonderwijs zoals bedoeld in de Europese BTW-richtlijn. Die richtlijn bepaalt dat niet door de overheid bekostigd beroepsonderwijs met BTW belast is, tenzij het wordt gegeven door een erkende trainer. Ik kan op deze manier trainingen aanbieden vrijgesteld van BTW voor u als bedrijf.

 

“Out beyond ideas of wrongdoing and rightdoing, there is a field.  I’ll meet you there”.
Mevlana Jelaluddin Rumi – 13th century