Niet happy op het werk, werkzoekend of ‘in between jobs’

Door allerlei omstandigheden kunnen werknemers behoefte hebben aan ondersteuning en een frisse focus op het werk.

 • Bij overplaatsing bijvoorbeeld of outplacement
 • bij (on-)vrijwillig zonder werk komen te zitten
 • bij uitval na een periode van ziekte of rouw
 • bij reorganisatie of samengaan van teams

Dat kunnen ingrijpende processen zijn. Waarbij verwarring, verwijten, zorgen en teleurstelling zoveel spanning kunnen geven dat het in meer of mindere mate de vitaliteit blokkeert en de blik vernauwd. Soms verdwijnt dan ook ‘zomaar’ een deel van de zin in het leven.

Individuele trajecten

Voor wie graag ondersteuning heeft bij (her-)oriënteren, opnieuw focus vinden en keuzes maken. Of bij communiceren en solliciteren. In de individuele loopbaantrajecten wordt een CVI meting gebruikt als startpunt om de intrinsieke drijfveren en energie in kaart te brengen. Van daar kijken we verder wat er  nodig is op maat.

6 daagse trajecten in kleine groep  

In speciale trajecten voor werknemers of werkzoekenden kunnen deelnemers hun ervaringen delen met gelijkgestemden. Leren van elkaar en samen aan de terugkeer of omschakeling in het arbeidsproces werken. Constructief werken aan wat nodig is om verder te komen.

Team- of organisatietrajecten

Bij organisaties en teams die in kantelprocessen zitten of stagnaties ervaren. Daar waar werknemers behoefte hebben aan ondersteuning bij hun specifieke plek te vinden waar hij/zij zoveel mogelijk tot zijn recht gaat komen. Keuzes maken op basis van drijfveren, behoeften en mogelijkheden zodat ieder zoveel mogelijk als een natural performer zijn of haar werk kan doen. Dat betekent vanuit eigen kracht, verantwoordelijkheid en gericht op samenwerken.

Alle trajecten bevatten: 

 • Een CVI meting om inzicht te krijgen in de eigen drijfveren en waar men energie verliest
 • Inzicht in kwaliteiten, talenten en verlangens
 • Keuzes maken op nieuwe gronden
 • Verbindend Communiceren
 • Optioneel: aandacht voor de doelmarkt en manieren van (online) netwerken en presenteren.

Gericht op meer inzicht in wat ons beweegt en uitzicht op en door onze mogelijkheden.

Praktisch:

Locatie: Arnhem of incompany

Richtlijn voor investering bij 6 daags traject in een groep: Organisatie tarief: € 1.200 ex BTW. Particulier tarief: € 860,-

Het tarief is op basis van 6 trainingsdagen, werkmap en materialen, een CVI meting + een individueel gesprek over de resultaten uit de test. Een kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Het tarief voor een eventuele rapportage aan de organisatie bedraagt € 150 exclusief 21% BTW.

Kortingen

Deelnemen  terwijl je een uitkering van het UWV krijgt?

 • Je werkcoach bepaalt of dit traject noodzakelijk is om werk te vinden. Bespreek deze mogelijkheid zo snel mogelijk na de WW-inschrijving. Is de cursus noodzakelijk om werk te vinden, dan betaalt het UWV en heb je minder sollicitatieplichten. Achten zij de cursus niet noodzakelijk, dan kun je wellicht zelf deze investering doen.
 • Bespreek in het geval van re-integratie de mogelijkheden voor een traject bij ons altijd met uw werkcoach. In sommige gevallen betaalt het UWV de kosten.
 • Indien u ouder bent dan 50 jaar en in de WW zit, dan kunt u een scholingsvoucher aanvragen bij het UWV.

 “Door te luisteren naar onze eigen gevoelens en behoeften en door daar empathie aan te geven, blijven we vrij van  depressies”.

Marshall Rosenberg