Niet happy op het werk of ‘meer dan moe’? 

Voorkom uitval. Door allerlei omstandigheden kan men als werknemer tijdelijk behoefte hebben aan extra ondersteuning en een frisse focus.

 • Bij verandering van taken of functie(inhoud) bijvoorbeeld
 • bij (on-)vrijwillig zonder werk komen te zitten
 • bij uitval na een periode van ziekte of rouw
 • bij reorganisatie of samengaan van teams

Het kunnen ingrijpende processen zijn waarbij onzekerheden, verwarring, verwijten, zorgen en teleurstelling veel spanning geven en in meer of mindere mate de vitaliteit blokkeren en de blik vernauwen. Soms verdwijnt dan ook ‘zomaar’ een deel van de zin in het leven.

Individuele trajecten

Voor wie graag ondersteuning heeft bij (her-)oriënteren, reintegreren, opnieuw focus vinden en keuzes maken. Of bij communiceren over spannende zaken of solliciteren. We kunnen gebruik maken van een CVI meting als startpunt om de intrinsieke drijfveren en energie in kaart te brengen. En van daar kijken we verder wat er  nodig is op maat.

6 daagse trajecten in kleine groep  

Speciaal voor werknemers om uitval te voorkomen of beter te functioneren in hun baan. Leren van elkaar en samen aan versterking, terugkeer of omschakeling in het arbeidsproces werken. Constructief werken aan wat nodig is om verder te komen.

Team- of organisatietrajecten

Bij organisaties en teams die in kantelprocessen zitten of stagnaties ervaren. Daar waar werknemers behoefte hebben aan ondersteuning bij hun specifieke plek te vinden waar hij/zij zoveel mogelijk tot zijn recht gaat komen. Keuzes maken op basis van drijfveren, behoeften en mogelijkheden zodat ieder zoveel mogelijk als een natural performer zijn of haar werk kan doen. Dat betekent vanuit eigen kracht, verantwoordelijkheid en gericht op samenwerken.

Inzicht en uitzicht via 

 • Een CVI meting om inzicht te krijgen in de eigen drijfveren en waar men energie verliest
 • Inzicht in kwaliteiten, talenten en verlangens
 • Keuzes maken op nieuwe gronden
 • Verbindend Communiceren
 • Optioneel: aandacht voor de doelmarkt en manieren van (online) netwerken en presenteren.

Gericht op meer inzicht in wat ons beweegt en uitzicht op mogelijkheden.

Maak vrijblijvende een afspraak voor orientatie

Praktisch:

Richtlijn voor investering bij 6 daags traject in een groep: Organisatie tarief vanaf: € 1.200 ex BTW. Particulier tarief: € 860,-

Het tarief is op basis van 6 trainingsdagen, werkmap en materialen, een CVI meting + een individueel gesprek over de resultaten uit de test.  Het tarief voor een eventuele rapportage aan de organisatie bedraagt € 150 exclusief 21% BTW.

Kortingen

Deelnemen  terwijl je een uitkering van het UWV ontvangt?

 • Je werkcoach bepaalt of dit traject noodzakelijk is om werk te vinden. Bespreek deze mogelijkheid zo snel mogelijk na de WW-inschrijving. Is de cursus noodzakelijk om werk te vinden, dan betaalt het UWV en heb je minder sollicitatieplichten. Achten zij de cursus niet noodzakelijk, dan kun je wellicht zelf deze investering doen.
 • Bespreek in het geval van re-integratie de mogelijkheden voor een traject bij ons altijd met uw werkcoach. In sommige gevallen betaalt het UWV de kosten.
 • Indien u ouder bent dan 50 jaar en in de WW zit, dan kunt u een scholingsvoucher aanvragen bij het UWV.

 “Door te luisteren naar onze eigen gevoelens en behoeften en door daar empathie aan te geven, blijven we vrij van  depressies”.

Marshall Rosenberg