Intrinsieke drijfveren  

Coaching en organisatieontwikkeling op basis van intrinsieke drijfveren van medewerkers.
Wilt u bedrijfsoptimalisatie en persoonlijke groei realiseren door de juiste persoon op de juiste plaats? Aan de
hand van de test en de bijbehorende gesprekken helpen wij u bij het aantrekken van meer natural performers of komen uw huidige medewerkers in de rol die bij hen past.  Het bevordert effectiviteit en efficiëntie en voorkomt onnodig uitval door ziekte of burn-out. Een duurzame investering in het werkklimaat.

Effectiviteit in kaart  cvi-chart

De effectiviteit van de coaching is ondermeer gebaseerd op de uitslag van de Core Value Index™ (CVI™) meting.

De CVI is 20 jaar geleden ontwikkeld door Lynn Taylor (VS). Taylor heeft meegeschreven aan onder andere het algoritme van de IBM spraakcomputer en de hartscan, welke kon bepalen of iemand goed genoeg was voor een hartoperatie. Toen hij in het ‘Turn Around’-management werkte (het vernieuwen en herstructureren van een onderneming als er financiële problemen zijn), liep hij ertegenaan dat er geen goede tool beschikbaar was om er achter te komen waar een werknemer het beste op zijn plek was.

  • De Core Values Index ™ (CVI ™) is een revolutionaire test die de aangeboren, onveranderlijke aard van een individu meet. Het brengt de individuele menselijke energie op een wetenschappelijk onderbouwde, unieke wijze in beeld.
  • geeft een betrouwbaar en zorgvuldig beeld van de belangrijkste kernwaarden en onderliggende motieven van een individu. Het geeft ook inzicht in waar men energie van krijgt en waarvan juist niet. Iemand die vanuit zijn/haar natuurlijke energie kan werken wordt een natural performer genoemd.
  • Het invullen ervan vraagt ongeveer tien minuten en zorgt, met een instant online rapport, voor een nauwkeurig en betrouwbaar beeld.
  • Is het enige assessment dat strategische en tactische waarden gebruikt in een geprogrammeerd keuze formaat om een eenduidig inzicht te krijgen in de aangeboren aard van een persoon. Het verschil tussen de CVI en andere instrumenten is dat de CVI aangeboren voorkeur meet in plaats van het vermogen en/of aanpassingsvermogen.
  • Heeft een betrouwbaarheid van 94% bij herhaling! Dit is een grote verbetering t.o.v. andere assessments die in de regel een betrouwbaarheid tussen de 60% en 80% leveren.

Meer effectiviteit en werkplezier  

Elk profiel heeft zijn eigen sterke punten, maar ook valkuilen. De kracht van deze Taylor Protocols™-methode is de combinatie van het benoemen van de kenmerken van de kandidaten en deze te linken aan de voorwaarden om een functie succesvol te kunnen invullen. U krijgt advies bij het maken van keuzes in uw HR-beleid. Samen kunnen we uw bedrijfsresultaat helpen optimaliseren en meer ontspanning en gemak op de werkvloer genereren.

De CVI blijkt uit onderzoeken en evaluaties een waardevol instrument te zijn bij assessments en coachingstrajecten. Voor organisaties maken we graag een aanbod op maat of laten hun werknemers aansluiten in een 6 daags traject in kleine groep. Een losse test doen of individuele coaching is ook mogelijk.

Mogelijkheden

  • CVI  startpakket t.w.v. € 200,- waarin toegang tot de test en het rapport per email toegezonden + 1 a 2 begeleidende gesprekken van 60 minuten waarin o.m. uitleg zoals de begrippen zijn bedoeld en gerichte ondersteuning op persoonlijke vragen
  • Losse CVI meting online: €50,-
Wil je weten wat een CVI™ je kan brengen vraag dan de test aan en doe hem nog vandaag!
[contact-form-7 404 "Not Found"]