Koffie of Thee?

Wanneer je leven veranderd op een manier die je in verwarring brengt of bij verdriet. Wanneer je pijnlijke of lastige keuzes te maken hebt, of wanneer je merkt dat je gedachten steeds in hetzelfde kringetje ronddraaien dan kun je misschien wel wat hulp daarbij gebruiken.

Op dit moment is ons dagelijks leven totaal anders dan we ooit hebben meegemaakt. En we horen elke dag zo ontzettend veel over wat wel/niet te doen en waar wel/geen zorgen over te maken ivm het COVID-19 virus. Ook dit kan veel onzekerheid, verwarring en angst oproepen, het raakt onze diepste patronen aan, dat is duidelijk.

Zorg dat je er goed doorheen komt

Alles heeft een keerzijde. Ook al wordt er veel gedaan uit zorg voor elkaar, onze maatschappij of de wereld, dan nog kan dat pijnlijk of rauw zijn voor je. Ieder maakt keuzes naar beste weten en kunnen.

  • merk je dat je zorgen over jezelf en je naasten hebt waar je niet zo goed mee om kunt gaan?
  • intense boosheid of verdriet omdat het afscheid nemen zó ontzettend anders is gegaan als je had gewild?
  • of angst, irritatie, verwarring of beperking van mogelijkheden die je moeilijk kunt waarderen?
  • dat je vastloopt of in paniek raakt door de ontregeling van je dagritme en dat zaken waar je op kon vertrouwen als werk, inkomen, alles wat je geregeld had wegvallen?
  • of druk op andere plekken dan voorheen ervaart. Dat er ongemakkelijke gevoelens opkomen over dat je zelf niet meer kunt bepalen wat je doet met je tijd?
Ondersteuning

Het raakt ten diepste aan onze overlevingsangst en ik kan me voorstellen dat je verlangt naar houvast en duidelijkheid of veiligheid. En misschien ook meer zelfkeuze hebben, meer autonomie. Of dat je misschien gewoon eens even de emmer die voortdurend overstroomd wilt legen.

Een enkele afspraak of traject

Kom met je verdriet, verwarring of je vraag. Ik bied je een veilige bedding om op onderzoek te gaan en je eigen antwoorden te vinden, zodat je verder kunt.

Coaching online of live is mogelijk.

  • Online: sessies van 30 – 60 minuten
  • Live sessies van 60-90 minuten
  • evt. aanvullende thuiswerkopdrachten
“ Nu ik weet wat ik wil, brengt de situatie me niet meer uit evenwicht.
Door alle innerlijke tegenstrijdige stemmen aan het woord te laten, werd me duidelijk waarom ik niet in beweging kwam.  
Ik weet nu waar ik wél en waar ik niet in wil investeren. Dat geeft me zowel rust als richting.
Ongelofelijk hoeveel dit me heeft opgeleverd. Dank voor je respectvolle en ruimte-gevende begeleiding.”   B. Veldkamp