Verbinden in relaties, met meer compassie en begrip 

Ook al houd je van je naasten, door de mensen die dichtbij staan kun je je zoveel gemakkelijker geraakt voelen en dat kan soms echt pijnlijk zijn. Geraakt kunnen worden maakt ons menselijk en toch, misschien zouden we zo graag net wat meer liefdevol reageren of net wat minder re-actief.

“Tussen wat gezegd wordt en niet bedoeld, en bedoeld wordt en niet gezegd, gaat de meeste liefde verloren …” Kahlil Gibran

Aandacht voor

• zorgdragen voor jezelf zonder het contact met de ander te verliezen.

• echt luisteren, afstemmen en eerlijk uiten in verbinding.
• de kracht van het hart als verbinder
• omgaan met sterke emotie
• Speelse oefeningen om het lichaam te blijven betrekken

unsplash-logoJoseph PearsonIn de dagworkshops gaan we vooral bezig met oefeningen en inzichten die helpen de verbinding te herstellen, elkaar te kunnen horen en wat meer te begrijpen. Afwisselend, een beetje theorie en veel communicatie oefeningen. Mindful, met aandacht voor de ademhaling en lichaamssignalen.

In de twee-daagsen leer je de basismethodiek van Verbindend Communiceren en deze in een veilige omgeving direct toe te passen in het contact. Naast wat theorie ook veel praktische communicatie-, beweging- en mindfulness oefeningen die het licht en speels kunnen houden. Uit de verstrengeling en in de verbinding komen.

Prive sessies wanneer je graag alle aandacht voor jezelf of jullie twee zou willen.

Voor wie  

Helemaal voor jezelf en ten dienste van je relatie(-s).  Je kunt alleen komen of met je liefdespartner, je vriend(-in), zus, broer, dochter, zoon enz .

Praktisch

  • Eendaagse kennismaking of themadag €105,- p.p. van 10.00-17.00 uur in Arnhem.  Maximaal 12 personen
  • Tweedaagse basis of verdiepings training €210,- p.p. Inclusief materialen/koffie/thee.
  • Wanneer je met 2 personen inschrijft ontvang je 10 % korting
  • Prive sessies: individueel € 72,50 per uur. verbindingsessie of mediation samen € 125,- per uur

Eendaagsethema workshops

  1. Grenzen stellen, ruimte krijgen
  2. Verbinden in Relatie(s)
  3. Keuzes maken in dilemma’s
  4. Relatie herstel

Stilts training en coaching

 Relatie herstel   

Actief knopen ontwarren, verstrengelingen losser maken en oefeningen doen die verbindingen kunnen herstellen. Kan dat in een groep? Ik ga er van uit dat we ontzettend veel van en aan elkaar leren door te delen met elkaar.

 

Voor wie

Natuurlijk ben je alleen van harte welkom. Tegelijkertijd nodig ik je op deze dagen speciaal uit om met de persoon te komen waarmee je graag wat dieper wil verbinden. Dat kan je (liefdes-)partner zijn, je vriend(-in), zus, broer, kennis, dochter, zoon, vader, moeder enz. Instapvoorwaarde met twee:

  • ieder van jullie is vrijwillig, nieuwsgierig en bereid om op open onderzoek te gaan in zichzelf en met de ander.
  • het is ondersteunend en helpt verdiepen wanneer je al kennis van en ervaring met geweldloze communicatie zou hebben, nodig is het niet.

Voor actuele data zie agenda