Verbinden in relaties, met meer compassie en begrip 

Ook al houd je van je naasten, door de mensen die dichtbij staan kun je je zoveel gemakkelijker geraakt voelen en dat kan soms echt pijnlijk zijn. Geraakt kunnen worden maakt ons menselijk en toch, misschien zouden we zo graag net wat meer liefdevol reageren of net wat minder re-actief.

“Tussen wat gezegd wordt en niet bedoeld, en bedoeld wordt en niet gezegd, gaat de meeste liefde verloren …” Kahlil Gibran

 

Decemberthema 2020 : De kracht van dankbaarheid

Op 18 december 2020  organiseren we weer een dag met een speciaal decemberthema. Deze keer is het thema: De kracht van dankbaarheid . De hele dag live en s’middags ook online. 

Voor beginners en gevorderden! Je kunt de hele dag live meedoen onder leiding van Helmie Willems, in onze Studio in Arnhem.  In de middags schakelt  collega Hester Macrander naar een online sessie en gaat Helmie met de live deelnemers verder.  Inhoud: In december en in deze tijd is het niet zo voor de handliggend misschien of niet zo gemakkelijk om in te tunen op dankbaarheid. Ervaar hoe het is om je spoor te gaan verleggen van angst naar liefde, van onzekerheid naar vertrouwen, van stress naar rust, van tekort naar overvloed. Ervaar de waarde van stilstaan bij wat er niet is of je anders had gewild en stilstaan bij wat je te vieren hebt of blij van wordt.
Kosten regulier €75,- minima €60,- . incl koffie/thee, versnaperingen. Voor de online middag richtlijn €30,- en minima €25,-

unsplash-logoJoseph Pearson

Voorjaars 2021, 2 daagse

Van 2-4 april tijdens het paasweekend organiseer ik i.s.m. het Dominicanenklooster in Huissen de weekendretraite ‘Meer verbinding in je Leven’ . Hierin ga je de basis van Verbindend Communiceren  ontdekken en toepassen in contact. Veel praktische en verbindende oefeningen in afwisseling met theorie. Alles om uit de verstrengeling en in de verbinding komen met je naasten of collega’s. Om gezond leven in je relaties te brengen. Meer info hier.

 

Stilts training en coaching

 Relatie herstelgesprekken   

Wanneer je graag ondersteuning of bemiddeling voor jezelf of jullie twee zou willen kan dat life of online. Ik ondersteun bij knopen ontwarren, verstrengelingen losser maken en oefeningen doen die de verbinding kunnen herstellen.  Uitgangspunt is dat ieder gezien en gehoord wordt op de manier die nodig is om weer wat meer gezonde levensenergie in de relatie te laten stromen. Voorwaarde is wel dat  ieder vrijwillig deelneemt, en nieuwsgierig en bereid is om op open onderzoek te gaan in zichzelf en met de ander.

Prive sessies: individueel € 75,00 per uur.  Herstelgesprekken of bemiddeling met meer personen € 125,- per uur.