Special: Dag over dankbaarheid

Deze dag  is als losse dag mee te doen, voor beginners en gevorderden. Een extra dag over het thema dankbaarheid, kan juist in de drukke decembermaand als een hartverwarmer of rustpunt werken. We gebruiken rituelen en oefeningen om te onderzoeken wat er te rouwen is in je huidige leven en daarna te kunnen vieren. We trainen de ‘dankbaarheidsspier’ en het symbolisch bedanken van mensen die iets voor jou betekend hebben, inclusief jezelf.

11 december va 10.00-16.00 uur

Ik hanteer globaal vier tarieven. Aangezien zzp’ers en bedrijven de training deels kunnen aftrekken van de belasting. Dus uiteindelijk betaalt een zzp’er dan net zo veel als een particulier, ik zie dat als rechtvaardig. Bedrijven hebben vaak opleidingsbudgetten, vandaar dat dit een nog hoger tarief is. Overleg even!
Kosten: 
incl btw, koffie/thee, map: Krap bij kas: € 95,–, particulier:  € 125,–  zzp’er: 195,– bedrijf: 275,–Kosten per tweedaagse live: Krap bij kas: 175,–


Wij hebben diverse prijzen uit het oogpunt van gelijkheid. Voor zzp’ers en bedrijven is het deels namelijk aftrekbaar van de belasting als studiekosten.
Maak je gebruik van het individeel keuzebudget van de overheid, dan geldt het zzp-tarief, of neem even contact op.
Heb je voor het krap bij kas-tarief te weinig geld? Ga met ons in overleg!